Zo stijl je de trendy wide leg pants

De trendy wide leg pants zijn een grote hit. Als je op straat alleen al om je heen kijkt, zie je al heel wat mensen met deze broeken rondlopen. In 2016 konden we ons niet voorstellen dat deze broeken helemaal in zouden zijn, maar ze zijn zeker hot in 2024. 

Het kan best lastig zijn om deze trendy broeken goed te dragen. Dit komt doordat ze soms zo wijd zijn, dat je niet meer weet wat de beste optie is voor de bovenkleding of details van je outfit. Gelukkig helpen we je hier maar al te graag mee!

Trendy wide legs met strakke bovenkleding

Het is misschien gek, maar je kunt beter strakke bovenkleding dragen dat losse bovenkleding wanneer je de trendy wide legs draagt. Wanneer je oversize shirts gaat dragen, lijk je te verdrinken in je eigen kleding. Je verdoezelt hierdoor helemaal je outfit. 

De beste optie die je hebt is een leuk strak topje of een strak shirtje. Je kunt er dan wel een wat grotere jas overheen dragen. Zo zit er voldoende contrast in je outfit. 

De juiste kleuren combineren

Voor je algehele outfit is het ook ontzettend belangrijk dat je de juiste kleuren een beetje weet je combineren met deze jeans. Anders vallen de wide leg pants al snel helemaal weg. Zo is het niet verstandig om alleen maar zwart te dragen. Dan kun je beter voor een combinatie van blauw, wit en zwart kiezen. 

Kies voor de juiste schoenen

Ook je schoenen maken een groot verschil bij de wide leg pants. Je kunt beter niet kiezen voor grote lompe laarzen. Het is juist veel mooier als je wat subtielere schoentjes kiest, zodat je een beter geheel maakt van je outfit. 

Trendy wide leg pants outfit inspo

Hieronder hebben we enkele leuke outfits voor je op een rijtje gezet die prachtig zijn om de wide leg pants goed naar voren te laten komen:

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie