Met deze mode hacks weet je iedere dag wat je aan moet

Het is een echte struggle om iedere dag maar te bepalen wat je precies aan moet doen. Je hebt waarschijnlijk je hele kledingkast vol hangen met leuke items, maar hoe moet je hier nu een outfit van maken?

Wij leggen je hier precies de beste mode hacks uit, zodat je straks iedere dag weet wat je precies aan moet doen. Zo heb je niet iedere dag uren nodig om je klaar te maken!

Koop alleen dingen die leuk vindt

De eerste tip is vrij logisch, maar vele mensen doen het nog steeds niet. Koop alleen items die je echt leuk vindt, koop ze niet omdat iemand anders dit doet. Anders hangt je kast straks vol met items die je nooit gaat dragen, omdat je ze niet leuk vindt. 

Koop niets wat je niet terug kan brengen

Een andere erg goede tip is om je kleding alleen aan te schaffen bij winkels waar je ze eventueel terug kan brengen. Koop geen kleding waarbij dit niet kan. Als je het dan misschien niet meer leuk vindt, kun je het altijd nog terugbrengen. 

Bekijk je lichaamstype

Verder is het van groot belang dat je gaat kijken welk lichaamstype je hebt. Per type lichaam kun je namelijk het beste bepaalde items kopen. Op die manier zorg je ervoor dat je lichaam er het beste uit ziet. 

https://pin.it/sJm6Y4HH2

Alles moet zichtbaar zijn in je kast

Als je een grote kledingkast hebt, dan is het van groot belang dat alle items in je kast zichtbaar zijn. Op die manier weet je precies wat er in je kast ligt en welke items je eventueel met elkaar kunt combineren. 

Organiseer je kast

Natuurlijk is het ook van groot belang dat jij je kast gaat organiseren. Zo weet je precies waar alles ligt en wat je precies hebt. Dit scheelt je aan het einde van de dag ontzettend veel tijd, omdat je dan niet hoeft te zoeken naar een bepaald item. 

Pak 1 item waar je een outfit mee moet maken

Wil je een outfit goed samenstellen? Kies dan 1 item uit je kast waar je sowieso een outfit mee samen wilt stellen op die dag. Dan kan je jouw hele outfit baseren op dat item, waardoor je zeker weet dat je in ieder geval een begin aan je outfit hebt gemaakt. 

Bekijk modetrends

Het is ook altijd handig om alle modetrends in de gaten te houden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld bepaalde kledingstukken uitsluiten of juiste nieuwe kledingstukken toevoegen. Op die manier zorg je ervoor dat je kast altijd up-to-date is. 

Vergeet je eigen stijl niet 

En we moeten het allerbelangrijkste niet vergeten: vergeet je eigen stijl niet. Het is altijd belangrijk om je fijn te voelen in je eigen kleding. Zorg er daarom voor dat je precies weet wat je fijn vindt, zodat je kunt voorkomen dat de kleding niet bij je past. 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie