Op deze manier krijg je geen ladders in je panty!

Als er iets echt vervelend is, dan zijn het ladders in je panty. Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je er de hele dag goed uit ziet en niet allen de eerste 10 minuten. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei trucjes waardoor je de ladders kunt voorkomen. Zo zie jij er de hele dag prachtig uit, zonder je druk te hoeven maken over de ladders!

Spuit je panty in met haarlak

Het klinkt misschien een beetje gek, maar wanneer je je panty in spuit met haarlak, zal hij veel minder snel scheuren. Hierdoor voorkom je dat je van die irritante ladders krijgt. Je kunt het beste een klein laagje over je panty heen spuiten voordat je hem aan doet. Dit is wat makkelijker dan wanneer je de panty al aan gedaan hebt. 

Sokken over je panty

Sokken zijn sowieso al erg modieus, waarom ze dan niet dragen over je panty heen? Natuurlijk kun je je sokken gewoon verbergen in je schoenen. Door de sokken over je panty te dragen, blijft de panty beter zitten. Op die manier voorkom je dat je bijvoorbeeld iets te hard je tenen heen en weer beweegt en er al een ladder ontstaat. 

Draag een maatje groter

Veel vrouwen vinden een erg strakke panty erg mooi, maar praktisch is wat anders. Je kunt het beste een panty in een maatje groter kopen. Op die manier zorg je ervoor dat hij net wat minder strak zit. Je wilt namelijk niet dat de ladders er al in springen wanneer je net je panty aantrekt. Een maatje groter kan dit zeker voorkomen. 

Rek je panty vooraf even uit

Wil je geen maatje groter dragen? Dan is het goed om je panty even wat uit te rekken voordat je hem aan doet. Zo rek je de vezels wat op. Dit zorgt ervoor dat je jouw voeten er gewoon in kunt steken, zonder dat er direct een ladder in je panty weet te ontstaan. 

Een broekje over je panty dragen

Een ander erg goede tip is een broekje dragen over je panty heen. Op die manier blijft de panty wat beter op zijn plek zitten. Daarnaast voelt het dan niet alsof je kruis onder aan je voeten hangt. Je kunt een onderbroek over je panty dragen, maar ook een gewone kleine korte broek die je niet ziet. 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie