Zo draag je makkelijk lange mouwen in de zomer

Niet iedereen houdt ervan om korte mouwen te dragen. Het is dan wel zo fijn om in de zomer een optie te hebben om je lange mouwen aan te kunnen houden, zonder dat je smelt als een ijsje door de hitte. 

Gelukkig hebben wij 4 kleding items voor je op een rijtje gezet waar je sowieso niet van weg smelt in de zomer. Zo weet je zeker dat je deze zomer weer op een fijne manier weet te over leven!

Top aan de voorkant open 

Als er iets handig is, zijn het topjes in de zomer. Je kunt tops kopen met lange mouwen die aan de voorkant open zijn. Zo kun je dus wel je borst en buik wat meer zien, maar niet je armen. Dit kan een heerlijke manier zijn om lange mouwen te dragen in de zomer. 

Een luchtige zomer jurk met lange mouwen 

Natuurlijk is een lekker luchtig jurkje in de zomer altijd een goed idee. Deze jurkjes kun je ook met lange mouwen kopen. De stof van deze jurkjes is ervoor gemaakt om lekker luchtig te zijn in de zomer, zodat je niet weg smelt. 

Een doorzichtig truitje

Een andere goede optie is een doorzichtig truitje kopen. Deze truitjes hebben lange mouwen, maar je kunt er wel doorheen kijken. Het is een leuk fashion item en het zit ook nog eens erg lekker in de zomer. Je kunt dit ook ideaal aan doen over een bikini. 

Fijne blouses voor de zomer

Fijne blouses voor in je kledingkast zijn altijd een aanwinst. Een blouse met lange mouwen is lekker luchtig en zorgt ervoor dat je het niet te warm krijgt in de zomer. Je kunt dan gewoon genieten van luchtigheid, maar je hem wel heerlijke lange mouwen aan in de zomer. 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie