De zon is terug in Nederland! Dit zijn de trendyst zonnebrillen van nu

Eindelijk begint de zon weer een beetje naar voren te komen in Nederland. Dit mocht ook tijd worden! Maar dan trekken we massaal de zonnebrillen weer uit de kast. Dan wil je ook weten wat de trendyst zonnebrillen van dit moment zijn. 

Gelukkig heb je daar ons voor! Hieronder vind je de zonnebrillen die op dit moment het hots zijn, zodat jij precies weet voor welke zonnebril je dit jaar moet kiezen!

Sport zonnebrillen

Sport zonnebrillen zijn helemaal in. Het voordeel van deze brillen is dat je ze overal mee kunt combineren. Ze zijn makkelijk te stylen en ze komen in allerlei vormen en maten. 

Een cat eye zonnebril

De cat eye zonnebril is zeker niet voor iedereen weg gelegd, maar ze zijn op het moment wel erg populair. De zonnebrillen hebben we al met enige regelmaat op de catwalk voorbij zien komen en ze worden altijd op een geweldige manier gestyled.

De classic: zwart

De classic zwarte zonnebril is eigenlijk nog nooit echt weg geweest. Je hebt er misschien zelf nog wel eentje in je kast liggen. Toch zijn ze weer helemaal hot dus zeker een aanrader om eens naar te kijken. 

Kleur met zelfverzekerdheid!

We hebben al meer kleurtrends in 2024 voorbij zien komen en dit geldt ook voor de zonnebrillen. De zonnebrillen met een felle kleur zijn helemaal hot, maar ze moeten wel met confidence gedragen worden. Anders valt het hele iconische van de brillen al snel weg. 

Bohème Pilotenbrillen

In 2024 zijn ook de Bohème Pilotenbrillen helemaal in. De één vindt ze erg leuk en de ander zet ze liever af. Toch hebben we ze al ontzettend vaak voorbij zien komen, waardoor we weten dat ze echt in 2024 helemaal hot is om deze brillen te dragen. 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie