Zijn er kleuren die dit jaar meer gedragen worden?

Er zijn heel wat verschillende kleuren die dit jaar gedragen gaan worden. Natuurlijk kun je elke kleur dragen die je graag wilt, maar er zijn toch wel trends waar je aan mee kunt doen. Zo kun je met de juiste kleuren direct de catwalk op!

We zien dit jaar eigenlijk verschillende kleuren naar voren komen en niet één specifieke kleur. Dat is een groot voordeel! Zo kun je de kleuren leuk met elkaar combineren voor de perfecte outfit! 

De kleuren van dit jaar: Natuurlijke kleuren

We weten niet wat de mode-industrie er ineens mee heeft, maar ze zijn helemaal in hun natuurlijke fase. Tegenwoordig zijn de kleuren van natuurlijke opties helemaal in. Hierbij kun je denken aan mooi bosgroen, maar ook aan een blauwe kleur die weer naar de lucht verwijst. 

Ook zijn duurzame kleuren helemaal hot. De aardetinten komen dan erg snel naar voren en dit kan gecombineerd worden met de wat natuurlijke kleuren. Ook de kleur peach is dit jaar helemaal in. Het zijn levendige kleuren, maar ze stralen wel een hele hoop rust uit. We hebben Taylor Swift ook al gespot in een leuke peach outfit.

Kleuren bij de fashionweek

Tijdens de fashionweek in februari hebben we al heel wat kleuren voorbij zien komen. Zo was peach een grote favoriet dit jaar. We hebben heel wat prachtige outfits voorbij zien komen in de kleuren. Ook de natuurlijke tinten waren goed aanwezig tijdens de fashionweek. 

Met Gala 2024

Natuurlijk gaan we tijdens het Met Gala ook nog een hele hoop prachtige outfits zien. Dit gala vindt op 6 mei plaats. We gaan dan onze ogen weer uit kunnen kijken naar al deze prachtige outfits die er iedereen keer voorbij komen. Hier kunnen we allemaal nog wat van leren. 

De juiste kleuren voor je outfit kiezen 

Voor de normale dagen ga je natuurlijk niet zo uitgebreid een outfit samenstellen als voor een fashionweek. Je kunt voor verschillende kleuren kiezen als je een outfit voor een ‘normale’ dag samen wilt stellen. Zo is peach eigenlijk altijd een leuke kleur om in je outfit toe te voegen. 

Daarnaast zijn aardetinten ook ideaal om te dragen. Door de aardetinten te combineren met peach, heb je direct een hele outfit samengesteld. De meeste kleuren van dit jaar passen goed bij elkaar, waardoor ze makkelijk te combineren zijn in een outfit. 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie