Met deze lifehacks draag jij hakken zonder pijn te hebben

Hakken zijn een ideale manier om je outfit helemaal af te maken. Toch is het niet makkelijk om je hakken te stylen. Ze zijn namelijk nogal vervelend om de hele dag te dragen. Je krijgt al snel last van je hele voet. 

Gelukkig hebben wij hier de ideale lifehacks voor! Op die manier kun je straks veel langer op je hakken lopen dan dat je ooit had durven dromen. Zo hoef je ze niet meer halverwege de avond te doen. 

Hielbeschermers zijn je beste vriend

Als jij je als een echte Disney prinses wilt voelen, dan hoort hier een mooie jurk bij en geweldige hakken. Door hielbeschermers te dragen in je hakken, kun je voorkomen dat je op je hiel een vervelende blaar krijgt. Je kunt ze dus het beste de hele tijd dragen als je hakken aan doet. 

Heb je geen hielbeschermers? Dan is tape ook een optie om te gebruiken. Dit voelt vaak wel wat minder fijn aan je huid, dus daarom wordt het altijd aan geraden om hielbeschermers te gebruiken als dit mogelijk is. 

Loop je hakken in

Heel veel vrouwen kopen hakken en dragen ze dan alleen op die ene speciale gelegenheid. Doe dit niet! het is veel handiger om de hakken vooraf in te lopen. Op die manier gaan de hakken al wat meer naar jouw voet staan, zodat je kunt voorkomen dat je er heel veel last van krijgt.

Het inlopen kan gewoon in de woonkamer of wanneer je een blokje om gaat. Op die manier wen je zelf ook meer aan de schoen en je voelt direct waar de knel punten zitten. Daar kun je dan altijd nog iets aan doen als dit nodig is.

Vaseline voor pijn bij je tenen

Heb je snel last van je tenen? Dan is het goed om wat vaseline op je tenen te smeren wanneer je de hakken gaat dragen. Dit zorgt ervoor dat er wat minder wrijving tussen je tenen en de hakken ontstaat. Uiteindelijk zorgt dit er dus voor dat je veel minder snel blaren krijgt op je voeten. 

Leren lopen op hakken 

De beste tip is toch wel om op hakken te leren lopen. Leer hoe je fijn op hakken kunt lopen en doe het wat vaker dan dat je normaal zal doen. Soms moet je ook gewoon even aan de schoenen wennen, voordat je ze de kast weer in gooit omdat ze niet fijn zijn. 

Probeer het eens wat langer uit te houden dan normaal. Als het echt niet werkt, dan moet je de volgende keer een maat groter kopen, zodat je wat fijner in de hak kan zitten. 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie