De leukste schoenen trends van 2024

De schoenen trends in 2024 zijn volop gaande. Vooral voor de lente en voor de zomer zijn er wat trends gaande. We hebben vier trends gevonden die dit jaar helemaal hot zijn. Je ziet ze niet alleen op de catwalk, maar ook gewoon op straat.
De ene schoenen trend is natuurlijk wat meer voor het dagelijks leven dan de andere schoenen trend. Gelukkig zitten er dit keer wat trends tussen die je in het dagelijks leven ook kan dragen, zonder dat je pijn aan je voeten krijgt als je er alleen al naar kijkt.

Metallic schoenen

Metallic schoenen zijn in 2024 helemaal in. Het maakt niet uit of je het over brons, goud of zilver hebt. Alle metallic schoenen zijn helemaal in. Het voordeel hiervan is dat je ook metallic sneakers kunt kopen. Je hoeft niet per se metallic hakken te kopen om erbij te horen.

Satijnen schoenen

Niet alleen de metallic schoenen zijn helemaal in, maar ook satijn is weer helemaal hot. Het is een degelijk materiaal, waardoor er makkelijk schoenen van gemaakt kunnen worden. Ook deze trend is ideaal voor de girly’s die ervan houden om op sneakers te lopen in plaats van op hakken, want satijnen schoenen zijn in allerlei vormen en maten te vinden.

Kitten heels

Dan is er toch ook echt een schoenen trend waar je toch een beetje pijn voor moet lijden. Gelukkig valt dit meestal wel mee. De kitten heels zijn namelijk helemaal in en het zijn hakken die erg laag zijn. Meestal rond de 2,5 cm. Hier kun je nog wel een keer een dagje op lopen. We hebben de kitten heels dit jaar al bij Gucci op de catwalk gezien, dus we kunnen er nog wel meer van verwachten.

Flats

Toch niet zo’n fan van hakken? Dan kun je altijd nog voor flats gaan. Ze zijn weer helemaal in deze zomer. We hebben ze al gezien bij Chanel en Burberry op de catwalk. Ze zijn helemaal in met een basic patroon, maar ook alle toeters en bellen zijn voor de flats helemaal in. Je kunt dus helemaal zelf weten welke flats je aantrekt, je doet dan sowieso al mee aan de schoenentrend!

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie