4 make-up trends die je deze zomer overal voorbij ziet komen!

Deze zomer zijn er weer heel wat make-up trends op komst. Tijdens de warme zomer die er aan zit te komen, wil je natuurlijk wel je make-up on fleek hebben. Dit is voor deze zomer geen enkel probleem, want met deze 4 trends kom je al een heel eind!Dit zijn make-up trends die nu steeds meer in opkomst komen. Deze zomer loopt iedereen met deze mooie make-up op. Wees er dus snel bij, want anders zijn alle producten die je hiervoor nodig hebt weer is een keer uitverkocht!

Nummer 1: Gekleurde mascara

Er was op TikTok een trend gaande dat veel vrouwen geen mascara meer wilden dragen, maar wel de rest van hun make-up behouden. Dit was van korte duur, want de gekleurde mascara is een opkomst aan het maken. Het maakt niet uit of je van wit, blauw, roze of groen houdt. Elke kleur mascara is tegenwoordig helemaal trending

Nummer 2: Blush als een pop

We houden allemaal erg van blush en vooral met sproetjes is blush helemaal. Nu hebben we Zendaya met een andere trend gespot. De blush zoals een pop houdt eigenlijk in dat je een hele hoop blush gebruikt. Weet je wel, zoals je barbie poppen vroeger hadden? Nu is de trend weer helemaal in opkomst.

Nummer 3: Smokey eyes, maar met een matte kleur

Ook de smokey eyes zijn deze zomer helemaal in, maar dan net even met een andere twist. Ze zijn namelijk in met een matte kleur. De matte kleur zorgt voor een mooie overloop bij je oog. In combinatie met je gekleurde mascara kun je deze look eenvoudig af maken! Zo hebben we Demi Lovato ook al gespot met deze trend.

Nummer 4: Straight eyeliner

Wil je jouw ooglook helemaal af maken? Dan is de straight eyeliner een goede aanwinst. Hier hoef je niet per se een andere eyeliner voor te kopen. Het is alleen de kunst op aan beide kanten een gelijke lijn te kunnen trekken. Dit kostte mij heel wat tijd om te leren.

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie