Zo stel je een outfit samen voor last minute afspraakjes

Het kan zijn dat je een last minute afspraakje hebt gemaakt en je nog geen enkel idee hebt wat je dan precies aan moet doen. Geen probleem! Ik heb verschillende outfit ideeën voor je op een rij gezet, zodat je hier zelf niet uren mee bezig bent!

De outfits moeten snel samen te stellen zijn en je wilt er niet veel te lang mee bezig zijn. Daar heb je namelijk helemaal geen tijd voor. Met deze outfits en tips weet je zeker dat jij er op je best uit ziet tijdens het afspraakje! 

Last minute jurkjes

Hoe je het ook wendt of keert, jurkjes doen het altijd goed. Of je nu een date hebt of gewoon een laatst minute afspraakje met je vriendinnen, in een jurkje zie je er altijd erg leuk uit. De meeste jurkjes zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, waardoor je ze prima last minute aan kunt trekken. 

Het grote voordeel van jurkjes is het feit dat je alleen maar een jurk hoeft uit te kiezen. Daarnaast zoek je wat accessoires uit en dat is het. Je hoeft geen broek, shirtje of ook nog een truitje uit te zoeken. 

Een kleding setje

Naast jurkjes, zijn kleding setjes ook een ideale optie. Kleding setjes zijn al eens set, waardoor je niet verschillende dingen nog moet uitzoeken. Je hebt al een eenvoudig setje die je direct aan kunt doen. Je kunt hem altijd nog stijlen met een tas en de juiste schoenen. 

Dit soort setjes komen in allerlei maten en kleuren, waardoor er voor iedere gelegenheid wel een leuk kleding setje is. Het scheelt je niet alleen zoekwerk, maar ook gewoon weg heel wat stress. 

Een blouse met een spijkerbroek

Als je dan toch een outfit wilt gaan samenstellen, dan is een blouse met een spijkerbroek altijd een goede optie. Het ziet er niet alleen netjes uit, maar je kunt het ook nog eens overal dragen waar je maar wilt. 

Doordat je sowieso voor een blouse en een spijkerbroek gaat, limiteer je al heel wat kledingstukken. Zo kom je veel sneller tot de keuze voor een leuke outfit. Natuurlijk werk je de outfit dan af met bijvoorbeeld leuke sneakers of een mooie riem. 

Sportkleding voor last minute afspraakjes

Tegenwoordig is het helemaal in om sportkleding te dragen. Ook al ga je niet sporten, het ziet er wel leuk uit. Hierdoor is het zeker een last minute outfit waar je zo in kunt schieten. Het zit ook nog eens lekker, waardoor jij je daar ook geen zorgen over hoeft te maken. 

De meeste mensen hebben verschillende sportkledingstukken in de kast hangen, waardoor je zo de juiste kledingstukken met elkaar kunt combineren. Zo heb je binnen no-time een leuke outfit samen gesteld. 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie