Met deze lifehack zit jouw riem altijd strak genoeg

Het kan best lastig zijn om je riem altijd op een goede manier om je broek heen te krijgen. Soms gooi je de riem liever weg dan dat je er mee aan de haal gaat. Gelukkig is er een lifehack waarmee jij jouw riem altijd strak genoeg kan maken. 

Op die manier ben je niet de hele tijd bezig met je riem aantrekken en eventueel je broek alsnog optrekken. Dit wil je juist niet, want anders hoef je ook geen riem te dragen. Lees daarom snel verder over welke lifehack ik het precies heb!

Extra gaatjes maken

Het is een echte lifehack: maak je riem gewoon weg strakker door extra gaatjes te maken. Natuurlijk denken veel mensen dat dit een hele hoop tijd gaat kosten, maar dit hoeft helemaal niet! Er is namelijk een manier waarop je dit makkelijk kunt maken. 

Je kunt namelijk gewoon een gaatjestang kopen! Dit is niet per se bedoeld voor een riem, maar het is wel een ideale lifehack om je riem strakker te maken. Het grootste voordeel is dat jij je riem niet kapot maakt, want zeg nu eerlijk, als je helemaal zelf een gat moet maken werkt het toch nooit?

Een elastiekje gebruiken

Nog een andere lifehack zijn elastiekjes voor om je riem. Je hoeft dan geen gaatjesmaker te kopen. Je kunt dan om je riem een elastiekje maken, zodat je hem strakker kunt trekken dan dat je eerst deed. Zo voorkom je dat de riem veel te los zit. 

Voor het beste resultaat kun je het beste een erg strak elastiekje gebruiken of het elastiekje dubbel vouwen en dan om je riem heen doen. Dan weet je in ieder geval zeker dat het allemaal zo goed mogelijk op zijn plek blijft zitten. Dat is toch wat je wilt?!

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie