Het trendyst detail voor je outfit: strikjes

Het is tegenwoordig weer helemaal in: strikjes dragen. Het maakt niet uit hoe gek je het kunt bedenken, maar overal kun je wel een strikje op plakken. We hebben het dan natuurlijk niet over een strikje dat je vroeger in je haren deed. We hebben het echt over strikken die erg aanwezig zijn.

Je kunt ze ook wat subtieler verwerken in je outfit, maar deze trend op de catwalk is niet zo subtiel. Het daar dan vooral om groot en uitbundig, zoals we het al gewend zijn. Hieronder hebben we verschillende trendy details met strikjes voor je neergezet, zodat jij ze ook kunt verwerken in je outfit.

Pumps met strikjes

Hou je er wel van om op hakken te lopen? Dan zijn deze pumps met strikjes zeker wat voor jou. Het strikje is een mooi detail en zit niet in de weg wanneer je aan het lopen bent. Hierdoor is het een ideale toevoeging voor je outfit!

Een trui met een strik

Ben je iemand die wel van uitbundig houdt? Dan is deze trui met een strik ideaal. De strik is behoorlijk groot, waardoor hij erg aanwezig is. Dit maakt het wel een erg leuke en unieke trui. Hij valt ook lekker oversized, waardoor hij fijn zit.

Ketting met een gevouwen strik

Wil je het toch wat meer gedetailleerd houden? Dan is een ketting met een gevouwen strik een goede optie. De ketting zit om je hals, waardoor hij niet in de weg zit en het is een leuk detail voor een unieke outfit.

Strikjes in je haar

Het kan zijn dat je juist de strikjes wel in je haren wilt houden, maar dan op een wat meer volwassener idee. Op deze manier zitten de strikjes onder aan je vlecht en dan is het een leuk detail om in je haar te hebben.

Een blauw vest met een strik

Ben je een echte koukleum en wil je een kledingstuk met een strikje? Nou, dan is dit vestje ideaal voor jou. Het is een leuk blauw vestje met een grote strik die je zelf in model kunt brengen. Zo heb je een leuk detail en zorg je ervoor dat je het niet meer koud hebt.

Zomersetje met detail strikje

Ben je juist helemaal geen koukleum en kun je niet wachten tot het zomer is? Dan is dit zomersetje met een detail strikje wat voor jou. Het setje heeft een leuk strikje bij je decolleté, waardoor het een leuk detail is.

Longsleef shirtje met strik

Ben je niet zo’n fan van een setje? Dan kies je toch voor een netter optie. Dit leuke longsleef shirtje met een strikje kun je overal dragen. Daarom is het zeker een aanrader als je een kledingstuk wilt met een strikje.

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie