Een mode terugblik op het Met Gala 2024

Het Met Gala is weer geweest en dan kunnen we onze ogen weer uit kijken. De meest vreemde, leuke en trendy outfits komen voorbij tijdens het Met Gala. We gaan eens kijken welke beroemdheden de beste outfits aan hadden, maar ook welke outfits weer helemaal trendy zijn. 

Zendaya en haar bloemenhoed

Als we iemand hebben onthouden van het Met Gala dan is het wel Zendaya. Ze zag er weer prachtig uit in haar mooie zwarte jurk met een bloemenhoed. De hoed was heftig, maar wel erg trendy. Bloemen zijn namelijk helemaal in anno 2024.

Demi Lovato en haar prachtige jurk

Ook Demi Lovato heeft indruk op ons gemaakt. De prachtige jurk die ze droeg, met de details die je niet vaak ziet, heeft ze als een echte queen gedragen. Het leek wel een prachtige trouwjurk, maar dan beter!

Kendall Jenner in haar engelen outfit

Ook Kendall Jenner heeft een prachtige jurk aan. De meeste mensen die haar jurk voorbij zien komen lijken het te zien als een echte engelen outfit. Het is een prachtige jurk en met de mooie witte hoge hakken past het allemaal prefect bij elkaar. 

Stray Kids en hun outfits

Ook de Stray Kids hebben prachtige outfits aan. Alle 4 waren ze in een prachtig pak waar de meeste mannen nog iets van kunnen leren. De rood tinten matchen goed met de zwart tinten en ze hebben de outfits goed met elkaar afgestemd. 

Sydney Sweeney haar geweldige haar

Sydney Sweeney heeft de rode loper veroverd met haar prachtige jurk en een geweldig kapsel. Ze heeft zwart haar en een bob laten knippen. Ze ziet er prachtig uit en mensen verwarden haar in eerste instantie met Billie Eilish.   

Ariana Grande in haar corset jurk 

We kunnen Ariana Grande natuurlijk niet overslaan. Ze had een prachtige corset jurk aan in een mooie witte kleur. Het is een wat minder uitgesproken outfit, maar dit is op zo’n heftige dag als het Met Gala geen enkel probleem!

Dove Cameron met haar sleeves

Ook Dove Cameron sprong er echt uit dit jaar. Ze had een prachtige bloemen jurk aan met ontzettend lange sleeves. We vragen ons af het praktisch is, maar het staat haar zeker goed! 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie