De mooiste haarkleurtrends van nu | De 5 populairste haarkleuren

Op dit moment zijn er 5 haarkleuren ontzettend populair. Het zijn echte haarkleurtrends. Je draait je om in de supermarkt en we kunnen je garanderen dat je één van deze 5 haar kleuren voor je ziet staan!

Natuurlijk zijn het alle 5 mooie haarkleuren die bijna iedereen wel staat. Daarom zijn ze natuurlijk zo populair. Wij hebben ze daarom voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet welke haarkleur je moet nemen als je op zoek bent naar een verfrissende look!

Gewaagde kleuren

Je zal het niet denken, maar nog steeds zijn de gewaagde kleuren helemaal in. Hierbij kun je denken aan zwart haar met een leuke rode ondertoon. Het zijn gewaagde kleuren, maar het ziet er altijd erg tof uit! Een bekende artiest, Billie Eilish, is hier natuurlijk erg bekend mee. Nu wordt deze haartrend nog populairder! 

Milk tea hair

Als je het over de haarstijlen van nu hebt, dan kan milk tea hair echt niet ontbreken. Het is een echte haartrend van nu. Het is een assige, beige kleur met een blonde ondertoon. Het moet dus eigenlijk gewoon melk nabootsen. Er zijn al heel wat K pop sterren die deze trend volgen zoals Huh Yunjin. Maar nu komt de trend weer helemaal terug. 

Buttercream blond

Natuurlijk kan een goede blonde kleur in deze lijst niet ontbreken. De blonde kleur raakt eigenlijk nooit uit de mode. Het is een romige blonde kleur, waardoor de kleur direct te herkennen is. De actrice Jennifer Lawrence is al met deze mooie haarkleur gespot. De kleur is niet alleen romig, maar het geeft je ook nog eens een zachtere uitstraling. 

Dark en Glossy

Hou je toch niet zo van die blonde kleuren? Dan is de haarstijl dark en glossy misschien wel wat voor jou! Een diep donkere tint met een prachtige gloss is helemaal in nu. Zo hebben we de Nederlandse Anna Nooshin er al weken geleden mee gespot. Steeds meer mensen kiezen voor deze look, omdat het je haar een erg gezonde look geeft. 

Prachtig rood

We hebben de gewaagd kleuren natuurlijk al gehad, maar deze keur is net iets minder gewaagd. Het is een prachtig donkere kleur rood. Het is dus niet hetzelfde als de gewaagde kleuren, omdat het nu echt maar één kleur is. De kleur rood lijkt ook wel natuurlijk. Een grote celebrity, Dua Lipa, is ook al met deze haarstijl gespot. 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie