3 make-up trends die jouw routine gaan verbeteren!

Het maakt niet uit of je nou een echte make-up girly bent of wanneer je alleen voor de naturel look gaat. Deze 3 make-up trends gaan jouw make-up routine gewoon weg verbeteren. Zo zorg je ervoor dat je make-up er niet alleen beter uit ziet, maar je het ook nog eens een stuk makkelijker maakt om je make-up aan te brengen. 

Een wimperkruller voor de winst

Iedereen kent ze wel, de wimperkrullers. Toch zijn er nog genoeg mensen die ze niet gebruiken. Dit is echt zonde! Het is nu een grote trend om ze weer uit de kast te trekken. Ze zorgen er namelijk voor dat je wimpers goed gekruld worden. Zo staan je wimpers een heel stuk verder omhoog. 

Dit zorgt er niet alleen voor dat je wimpers er groter uit zien, maar wanneer je mascara aanbrengt, wil dit ook een stuk makkelijker. De wimpers staan dan niet recht vooruit, waardoor je bij alle wimpers kunt. 

Strawberry Make-up

Strawberry make-up is in 2024 helemaal in. Het is eigenlijk gewoon blush in combinatie met sproetjes. Je brengt eerst de blush aan op je wangen en misschien je neus. Daarna blend je de blush goed met jee make-up kwast. Vervolgens maak je leuke sproetjes op en rondom je neus, waardoor je een prachtig effect krijgt. 

Zo kun je bijvoorbeeld Hailey Bieber spotten met Strawberry make-up. Ze heeft op meerdere foto’s haar make-up op deze manier aangebracht. Hierdoor is het mede een grote trend geworden. 

Eyeliner of oogschaduw voor je ooghoek 

Een andere zeer grote trend is eyeliner of oogschaduw aanbrengen in je ooghoek. Op die manier lijkt je oog net wat groter, maar toch een stuk strakker. Dit zorgt ervoor dat je oog helemaal af lijkt. Dit kun je met zwarte eyeliner doen, maar ook met bruine eyeliner. 

Daarnaast kun je voor je oogschaduw verschillende kleuren gebruiken. Tijdens deze trend wordt er vooral zwart of bruin gebruikt. Je kunt natuurlijk een kleur naar keuze gebruiken. Deze trend is ideaal te combineren met de Strawberry make-up trend. 

About Lisan

Lisan is een gepassioneerde fashionista met een scherp oog voor stijl en trends. Als schrijver voor GoeieMode.nl, deelt ze haar liefde voor mode met een wereldwijd publiek. Met een achtergrond in modejournalistiek en een onstilbare nieuwsgierigheid naar het laatste nieuws in de modewereld, brengt Lisan frisse inzichten en inspiratie voor iedereen die zijn garderobe naar een hoger niveau wil tillen. Van catwalktrends tot street style vibes, Lisan staat altijd klaar om de lezers te voorzien van boeiende content die hen helpt hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en te omarmen. Volg haar reis door de wereld van mode en ontdek de nieuwste must-haves en fashion-forward tips!

Plaats een reactie